Ми не використовуємо молочні продукти, але для виробництва деяких видів цукерок та батончиків використовуємо какао-порошок в склад якого входить лактоза.
Користь лактози для організму:
- Лактоза – це високоенергетичний елемент і це поширюється на всі продукти харчування, в яких вона міститься;
- Лактоза- помітно зміцнює імунітет організму;
- Вживання продуктів, що містять лактозу є профілактикою серцево-судинних захворювань;
- Лактоза- позитивно впливає на нервову систему, як засіб боротьби з безсонням;
- Лактоза- нормалізує обмін кальцію і допомагає кишечнику засвоювати вітаміни В і С.
Варто розділяти непереносимість лактози і алергію на молоко. При непереносимості лактози допустимо незначне вживання в їжу продуктів з її вмістом. Зазвичай непереносимість лактози повязана з нестачею в організмі людини ферменту лактази, або з його мінімальною активністю. Частково вирішити цю проблему можна вживанням продуктів з підвищеним вмістом цього ферменту.
Ні на виробництві не проводять ферментацію насіння льону.
1 Рівень: Переборка, просіювання сировини залежно від виду сировини.
2 Рівень: За необхідністю(за технологічним процесом) – замочування сировини.
3 Рівень: Промивання сировини в проточній воді.
4 Рівень: Сушіння сировини за низьких температур – для збереження вмісту корисних речовин.
5 Рівень: Подрібнення.
Наша продукція містить цукри природного походження. Цукри природного походження можна знайти в фруктах, овочах . Додані цукри – це будь-які цукри та калорійні підсолоджувачі, які додаються до продуктів та напоїв під час обробки чи приготування для поліпшення смаку, текстури, терміну придатності чи інших властивостей. В нашому виробництві, ми не використовуємо додані цукри, що зазначено на етикетці. Цукор- солодкий на смак харчовий продукт. Це загальна назва групи простих вуглеводів, які використовуються в повсякденному приготуванні їжі. Ця група складається з моносахаридів і дисахаридів:
Моносахариди ( прості цукри):
– Глюкоза (виноградний цукор, декстроза);
– Фруктоза (фруктовий сахар);
– Галактоза;
Дисахариди (що складаються із залишків двох моносахаридів):
– Сахароза (цукроза) = фруктоза +глюкоза;
– Мальтоза (солодовий цукор)=глюкоза+глюкоза;
– Лактоза (молочний цукор)=глюкоза+галактоза;
Олігосахариди- молекули яких містять 3-6 залишків моносахаридів (тіози, тетрози, пентози, гексози).
У повсякденному житті слово «цукор» переважно застосовується до сахарози (С 12 Н 22 О 11 ), яка виробляється промисловим способом з цукрового буряка, цукрової тростини, або цукрового клену, соку пальми чи сорго. Сахароза значно підвищує цукор в крові, тому являється шкідливим компонентом. Ми не додаємо цукри при виробництві нашої продукції, не використовуємо цукати та сухофрукти, які оброблені сиропом. Для виробництва нашої продукції використовуємо: овочі, фрукти та ягоди, які в своєму складі містять цукри природного походження, ця інформація надається в таблиці поживної цінності продукту.
Ми рекомендуємо дітям від 3-х років.
Так, наша продукція також підходить для Веганів. В процесі виробництва інгредієнти не піддаються термічній обробці. Хлібці та гранола проходять сушку при температурі 42°. Саме за рахунок такого виробництва можливе збереження всіх первинних макро- та мікроелементів, вітамінів, мінералів та ензимів
Ми не використовуємо молочні продукти, але для виробництва деяких видів цукерок та батончиків використовуємо какао-порошок в склад якого входить лактоза.
Користь лактози для організму:
- Лактоза – це високоенергетичний елемент і це поширюється на всі продукти харчування, в яких вона міститься;
- Лактоза- помітно зміцнює імунітет організму;
- Вживання продуктів, що містять лактозу є профілактикою серцево-судинних захворювань;
- Лактоза- позитивно впливає на нервову систему, як засіб боротьби з безсонням;
- Лактоза- нормалізує обмін кальцію і допомагає кишечнику засвоювати вітаміни В і С.
Варто розділяти непереносимість лактози і алергію на молоко. При непереносимості лактози допустимо незначне вживання в їжу продуктів з її вмістом. Зазвичай непереносимість лактози повязана з нестачею в організмі людини ферменту лактази, або з його мінімальною активністю. Частково вирішити цю проблему можна вживанням продуктів з підвищеним вмістом цього ферменту.
Ні на виробництві не проводять ферментацію насіння льону.
1 Рівень: Переборка, просіювання сировини залежно від виду сировини.
2 Рівень: За необхідністю(за технологічним процесом) – замочування сировини.
3 Рівень: Промивання сировини в проточній воді.
4 Рівень: Сушіння сировини за низьких температур – для збереження вмісту корисних речовин.
5 Рівень: Подрібнення.
Наша продукція містить цукри природного походження. Цукри природного походження можна знайти в фруктах, овочах . Додані цукри – це будь-які цукри та калорійні підсолоджувачі, які додаються до продуктів та напоїв під час обробки чи приготування для поліпшення смаку, текстури, терміну придатності чи інших властивостей. В нашому виробництві, ми не використовуємо додані цукри, що зазначено на етикетці. Цукор- солодкий на смак харчовий продукт. Це загальна назва групи простих вуглеводів, які використовуються в повсякденному приготуванні їжі. Ця група складається з моносахаридів і дисахаридів:
Моносахариди ( прості цукри):
– Глюкоза (виноградний цукор, декстроза);
– Фруктоза (фруктовий сахар);
– Галактоза;
Дисахариди (що складаються із залишків двох моносахаридів):
– Сахароза (цукроза) = фруктоза +глюкоза;
– Мальтоза (солодовий цукор)=глюкоза+глюкоза;
– Лактоза (молочний цукор)=глюкоза+галактоза;
Олігосахариди- молекули яких містять 3-6 залишків моносахаридів (тіози, тетрози, пентози, гексози).
У повсякденному житті слово «цукор» переважно застосовується до сахарози (С 12 Н 22 О 11 ), яка виробляється промисловим способом з цукрового буряка, цукрової тростини, або цукрового клену, соку пальми чи сорго. Сахароза значно підвищує цукор в крові, тому являється шкідливим компонентом. Ми не додаємо цукри при виробництві нашої продукції, не використовуємо цукати та сухофрукти, які оброблені сиропом. Для виробництва нашої продукції використовуємо: овочі, фрукти та ягоди, які в своєму складі містять цукри природного походження, ця інформація надається в таблиці поживної цінності продукту.
Ми рекомендуємо дітям від 3-х років.
Так, наша продукція також підходить для Веганів. В процесі виробництва інгредієнти не піддаються термічній обробці. Хлібці та гранола проходять сушку при температурі 42°. Саме за рахунок такого виробництва можливе збереження всіх первинних макро- та мікроелементів, вітамінів, мінералів та ензимів